Vállalkozásunk  1989 óta nyújt fogászati szakellátást.


Mind a bővülő vendégforgalom, mind pedig a kívánt fejlesztéseink helyigénye világossá tette, hogy hangulatos, de kicsi rendelőnket nagyobbra kell cseréljük, ami nem szab határt elképzelt technikai fejlesztéseinknek.

Így 1991-ben nyitottuk meg jelenlegi rendelőnket Sopron belvárosában, néhány lépésre a Fő tértől.
Ezt követően sorozatos fejlesztések eredményeként (röntgen háttér megteremtése, beleértve a panoráma röntgen készülékünket, számítógépes digitalizálás, csúcstechnológiás kezelőegységek alkalmazása…stb.) értük el hogy rendelőnk az ezredfordulóra a legfejlettebbek közé tartozzon.

Azonban az elmúlt 10 év tudományos fejlődése által megkövetelt technikai háttér, másrészt újabb kollégák belépése a praxis munkájába, szükségessé tette az ismételt váltást. 2014 áprilisában ismét költöztünk.

A fogászatban és az általános egészségügyben elismert, bevált (nagyrészt Finn, Német, Osztrák, Olasz) cégek berendezéseit és anyagait használjuk.

Fogtechnikai hátterünket egy a közelben található, csúcstechnológiával dolgozó (1997 óta Bego minősített) mintalabor adja.

Miután praxisunkban a kezdetek óta alapelv a betegeink mindenre kiterjedő legteljesebb tájékoztatása, ezért díjmentesen nyújtjuk:

- Konzultáció
- Szaktanácsadás
- Árajánlat

Ezek a találkozásunk után már személyre szabottak, így van ideje dönteni, vagy akár újabb információkat kérni.